MUĞLA / MENTEŞE - Yeşilyurt İlkokulu

Yeşilyurt İlkokulu

YEŞİLYURT MAH. CUMHURİYET YENİÇEŞME MEY. NO 1 MENTEŞE / MUĞLA
Vizyon
İstiyoruz ki, Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Yeşilyurt İlkokulu´nda bulunmaktan mutlu olsun. İstiyoruz ki, Eğitim-Öğretim, öğretmen ve öğrencilerin birlikte kendilerini geliştirdikleri bir süreç olsun. İstiyoruz ki, Okulumuz yenilenerek gelişsin, çevreye destek ve öncü olsun. İstiyoruz ki, Yeşilyurt İlkokullu olmak bir ayrıcalık olsun.
Misyon
Yeşilyurt İlkokulu olarak: Biz;Bütün öğrencilerimizin öncelikle öğrenmeyi öğrenmelerini, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında birey olarak farkındalıklarını hissettirmek onları sürekli gelişim içerisindeki hayat becerilerini kazandırmaktır.
Ulaşım
Okulumuza Muğla Menteşe ilçe merkezinden her saat başı kalkan toplu taşıma araçlarıyla 20 dakikalık yolculukla ulaşılabilir.
Yeşilyurt Mah. Menteşe/MUĞLA
Okulumuzun İl merkezine uzaklığı 13 km´dir.